Budaörs, Károly Király utca 79-83.

Új Bokréta Ház

Építési információk

 • Elhelyezkedés: 2040 Budaörs, Károly Király u. 79-83.
 • Lakások száma: 14 db lakás
 • Lakások mérete: 43-92 nm
 • Felszíni parkolóhelyek: 14 db
 • Várható átadás: 2019. március

Energiatakarékos, modern otthonok Budapest határában

Modern és gazdaságos fenntartású lakást keres, Budapest vonzáskörzetében? Akkor az új Bokréta lakóparkot Budaörsön Önnek találták ki!

Elhelyezkedés

Budaörs a Budai-hegység-Szabadság-hegy csoportja, a Csiki-hegyek és a Tétényi-fennsík között fekszik a Budaörsi-medencében, amelyről köztudott, hogy hosszú évek óta vezet sokféle országos rangsort.
Egy tavalyi KSH felmérés szerint például Budaörs az ország leggazdagabb városa, ahol szinte ismeretlen a nélkülözés fogalma, egy másik (szintén KSH) rangsorban pedig a legjobb, legfejlettebb településnek választották Magyarországon.
A folyamatosan fejlődő településen rengeteg fejlesztés történik, az itt lakók legnagyobb örömére.

Mostantól a legújabb Bokréta Ház újdonsült tulajdonosai is élvezhetik a város nyújtotta előnyöket, de ha valaki a fővárostól sem szeretne elszakadni, mert odaszólítja a munkája, akkor autóval csupán 10 perc alatt a belvárosban találja magát.
A kiváló infrastruktúrával rendelkező Károly Király úton 14 db kis- és közepes méretű lakást építünk, amelyek a jövő kihívásainak eleget téve rendkívül energiatakarékosak és a legújabb műszaki és technikai újításokat tartalmazzák.

A lakások

 • A közel 2000 nm-es telken 3 különálló, többszintes lakóépületet terveztünk, amelyeket a Károly Király úttól csak egy irodaépület választ el, amely ezáltal csendes és nyugodt lakókörnyezetet teremt.
 • A műszaki újításokkal rendelkező, modern kialakítású emeleti lakások mindegyike erkéllyel, vagy terasszal rendelkezik, a földszinti lakásokhoz pedig saját használatú, privát kert tartozik.
 • A projekt jogerős építési engedéllyel rendelkezik és a nagyszabású beruházás keretében összesen 15 db. gazdaságos fenntartású, 40-80 nm-s lakást építünk.
 • Manapság nagyon fontos szempont a lakásvásárlásnál a biztonságos parkolás kérdése, amire a pinceszinten található közös teremgarázs nyújt tökéletes megoldást.
 • Némely emeleti lakásból – a terasz fekvésétől függően - a környező hegyekre nyílik kilátás, amelyet csak egy-egy nagyobb fa vagy épületrész takarása zavarhat meg.

Kinek ajánljuk az itt épülő lakásokat?

 • Az új Bokréta Házunk lakásait azoknak ajánljuk, akik Budapest agglomerációjában szeretnének színvonalas otthont vásárolni és élhető kisvárosi hangulatot keresnek közel a fővároshoz.
  Budaörs gyermekbarát hely, sok játszótérrel és zöldövezettel, így a családalapítás előtt állóknak is ajánlani tudjuk, hiszen a gyermekneveléshez a feltételek messzemenőkig adottak, ki sem kell tenni a lábunkat a városból, mindent egy helyen, a közelben elintézhetünk.
 • A rendkívül jó közlekedés miatt az ingázók is megtalálják számításaikat Budaörsön, a település infrastrukturális ellátottsága pedig egyenesen irigylésre méltó. (kiváló)
 • Mivel a város az utóbbi időkben egyre jobban beépül, üres építési telek pedig egyre kevesebb van, ezért sietni kell azoknak, akik a fenti előnyöket ki szeretnék használni.

Mit, hol találunk a közvetlen közelben?

Közlekedés: Az M1/M7-es autópálya bevezető szakaszára a közelben ráhajthatunk, onnan 10-15 perc alatt a belvárosban vagyunk.
Tömegközlekedéssel 45 perc alatt jutunk be a Ferenciek Terére, a megálló a lakóparktól gyalog 10 percre található. (a Budapesti úton)
Bevásárlási lehetőségek: 3 perc távolságra van Budaörs legnagyobb bevásárlóközpontja (Tesco, Auchan, Kika, Intersport, Decathlon, Media Markt, Ikea stb.), kicsit távolabb pedig a Premier Outlet. Több bankfiók található a közelben (500 m).
Sport és Szórakozás: A közelben számtalan lehetőség adódik (Fitness Terem, tenisz, squash), Budaörs Városi Uszoda és Sportcsarnok (1,5 km), Budaörsi Latinovits Színház, Városi Könyvtár (300 m)
Kirándulási lehetőségek: a Budai Hegyekben és a település körül (Kő-hegy, Kőhegyi kápolna), Csiki pihenőkert, Odvas-hegy, Út-hegy, Csiki-hegyek, Huszonnégyökrös-hegy, Kamaraerdő
Éttermek: A közvetlen közelben (1 km-en belül) számtalan étterem és egyéb vendéglátóhely található.
Iskolák: 3 általános iskola közül választhatnak a családok

Miért vásároljon itt lakást?

 • A budaörsi ingatlanok értékálló, megbízható befektetésnek számítanak. Mivel a beépíthető telkek száma folyamatosan csökken, így egyre kevesebb új építésű projekt várható.
 • Az itt épülő lakások rendkívül élhető lakókörnyezetben találhatók, Budaörs nem véletlenül vezeti a legtöbb lakossági közvéleménykutatást, ahol a legjobb településekre lehet szavazni.
 • A kiváló közlekedési lehetőségek miatt az ingázóknak is tökéletes megoldás lehet, autóval a belváros 10-15 perc alatt elérhető.
 • A közvetlen közelben minden megtalálható, amire az itt lakóknak szüksége lehet: kisboltok és hipermarketek, bútoráruházak, sportáruházak, éttermek, posta, gyógyszertár, sportcentrum és éttermek, de a településen ,minden hivatalos ügyet gyorsan elintézhetünk.
 • A folyamatos fejlesztések és a magas szintű infrastrukturális ellátottság miatt a gyermekes családoknak vagy családalapítás előtt állóknak is ideális helyszín lehet.

Linkek Budaőrsről: