Értékesítés

Új Bokréta Házak: a régi-új márkanév

Bokréta Házak néven 2001 és 2009 között Budapesten több mint 15 társasház épült, így az elmúlt években több száz lakót segítettünk hozzá ahhoz, hogy a megígért határidőre birtokba vegyék kulcsrakész lakásukat.
A válság évei után cégünk nemrégiben újjáalakult, és a régi munkatársakkal együtt immár Új Bokréta Házak néven kezdtünk ingatlanfejlesztésbe a fővárosban.

Az Új Bokréta Házak – csakúgy mint korábban – a legújabb technológiával, környezetbarát anyagokból épülnek, rendkívül energiatakarékosak, így a lehető legolcsóbb a fenntartásuk.
Az utóbbi évek műszaki fejlesztéseit minden épületünkbe beépítjük, arra törekszünk, hogy, a leendő lakóknak minél jobb, szebb és kényelmesebb életkörülmények teremtsünk.

A fenti okok miatt kijelenthetjük, hogy az Új Bokréta Házakban a jövő lakásait építjük, korszerű és lakóbarát alapanyagokból, ahol a lakások beosztása, mérete, felszereltsége is alaposan átgondolt tervezőmunka eredménye, amelynél eddigi tapasztalatainkra és lakóink visszajelzésére támaszkodtunk. Emiatt a legmodernebb piaci, építészeti és életviteli igényeknek is megfelelnek, így az első perctől fogva igazi otthonná válhatnak.

Az Új Bokréta Házakkal tehát a régi hagyományokat folytatjuk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a márkanév a lakóknak továbbra is azt jelentse, amit eddig, a megbízható minőséget és a piacon egyedülálló UB Házak Garanciát.