Csák Attila

Csák Attila vagyok, az Új Bokréta Házak alapító-ügyvezetője és közel 20 éves szakmai múlttal rendelkezem okl. építőmérnökként és ingatlanberuházóként.

Ingatlanfejlesztő csapatommal mi nem új szereplői vagyunk a beruházói oldalnak, hanem inkább nagy visszatérőnek mondanám magunkat az újraébredő hazai ingatlanpiacon.

Előzmények

A 90-es években társtulajdonosa és alapítója voltam új lakásokat építő Immo-Rohr Kft-nek, amely az egyik legmeghatározóbb szereplője lett a 2000-es években kezdődő ingatlanberuházói aranykornak. Az általam kitalált Bokréta Házak márkanév alatt tulajdonosként és egyben ügyvezetőként közel 1200 lakás építésében vettem részt, így szerteágazó tapasztalatokat szereztem az új lakások építésében és értékesítésében is.

A válság éveiben sem távolodtam el az ingatlan szektortól, az elmúlt években saját cégemet vezettem, de az építkezések számának csökkenése miatta már nem a beruházói oldalon tevékenykedtem.

Új lehetőségek

A piaci lehetőségek újbóli bővülését kihasználva, barátommal és üzlettársammal immár újra beruházóként folytatom a Bokréta Házak legjobb hagyományait, hiszen a Bokréta márkanév minőségben és megbízhatóságban már 8 évvel ezelőtt is tudott újat mutatni a lakásvásárlás előtt állóknak, így nem véletlen, hogy az ingatlanközvetítők elmondása szerint az akkor épült lakásaink ma is rendkívül gyorsan és az átlagnál magasabb áron kelnek el a piacon.

Az új csapat egyben a régi

A jelenleg előkészületben álló új projektjeinkhez a régi csapat legjobbjait is sikerült megnyerjem, volt kollégáim szinte azonnal csatlakoztak a vezetőséghez, ami szintén azt az érzést erősíti bennem, hogy akkoriban valóban értékálló dolgot hoztunk létre, amit szeretnének ők is folytatni.

A régi értékesítési- és háttércsapat tehát szinte változatlan formában fogja az új Bokréta Házakat bevezetni a piacra, így újra teljes körű szakmai garanciát tudunk vásárlóinknak nyújtani.

A Bokréta Ház márkanévhez szorosan hozzátartozó Bokréta Garanciát 2002-ben hoztuk létre, amit természetesen újra bevezetünk a piacon. Ezzel akkoriban nagy lépést tettünk a vásárlói bizalom elnyerése és megtartása érdekében, és amely azóta is egyedülálló kezdeményezés az építőiparban, a korrekt üzleti magatartás jegyében.

Személyes garancia

Fontosnak tartom még kiemelni, hogy közel 20 éves szakmai múltam során sem vevői, sem egyéb oldalról (pl. szomszéd lakó vagy társasház) nem kezdeményezett peres eljárást ellenem vagy cégem ellen és az általunk épített lakások átadásánál egy esetben sem késtünk a szerződésben vállalt határidővel.
UB Új Bokréta Házak – A jövő otthonait építjük!